Titel prent: Verzuchting van den eenvoudige : eerst zee domenee dat wie niet in de hel wou komme, op den christelieken kandidaot most stemme en nooit den liberaol - Hahn, Albert,
Titel prent: Verzuchting van den eenvoudige : eerst zee domenee dat wie niet in de hel wou komme, op den christelieken kandidaot most stemme en nooit den liberaol...