"Gedenkblad voor den Houwer Sali. J. Mijn St. Hendrik Holland 1928". Sloveen Jacob Šalej als houwer werkzaam van 1927 tot 1937 in de Staatsmijn Hendrik te Brunssum (1928)
"Gedenkblad voor den Houwer Sali. J. Mijn St. Hendrik Holland 1928". Sloveen Jacob Šalej als houwer werkzaam van 1927 tot 1937 in de Staatsmijn Hendrik te Brunssum.