Tekeningen en ontwerpen met aanwijzigingen voor plaatsing in Intermediair; kleine gekleurde vierkanten ontwerpen; 7 fotoscans van ontwerpen voor boekjes, advertenties, folders en ander materiaal - Kafak,
Tekeningen en ontwerpen met aanwijzigingen voor plaatsing in Intermediair; kleine gekleurde vierkanten ontwerpen; 7 fotoscans van ontwerpen voor boekjes, advertenties, folders en ander materiaal.