Restauráció vagy kiigazítás : a kádári represszió intézményesülése, 1956-1962 - [szerk.] Huszár Tibor, Szabó János. (Zrínyi Kiadó, 1999)
Includes bibliographical and biographical notes. Essays of Ferenc Gazdag, Zoltán Ripp, Tibor Huszár, László Huszár, István Sponga, István Bikki, György Markó, and András Bohár.