Marxisme en het menselijk individu. [Vert. naar de duitse editie: Marxismus und das menschliche Individuum, ..., door H. Wagemans] (Brand, 1967)
Uitgave van de Stichtinhg "Werkgroep 2000". Oorspr. titel: Marksizm a jednostka ludzka.