Persdienst van het Internationaal Anti-Militaristisch Bureau (I.A.M.B.) tegen Oorlog en Reactie
Voortzetting van : Persdienst. Uitg. van de Internationale Antimilitaristische Kommissie ...(ZK 16088).- Eng. ed.: Press service ... (ZK 16091).- Franse ed.: Service de presse ...(ZK 16093).