Project werkgelegenheid voor woonwagenbewoners IJmond (BC OP-WVC, 1982)
Omslagtitel: BC OP-verslag over woonwagenwerk, nr. 2: werkgelegenheid woonwagenbewoners IJmond. BC OP = Begeleidingscommissie Ontwikkelingsprojecten in het sociaal-cultureel werk.