Rapport over de vraag welke maatregelen te bevorderen zouden zijn tot het treffen van een goede administratieve regeling ten aanzien van de Wieringermeer. Uitgebracht door een commissie ingesteld door het Nederlandsch instituut voor volkshuisvesting en stedebouw en de vereeniging van Nederlandsche gemeenten (Nederlandsch Instituut voor Volkshuisvesting en Stedebouw, 1931)
Overdr.: Gemeentebestuur.