Weerlegging van bedenkingen tegen mijne beschouwingen over de Belgische Schelde-reserve, ingebracht door J.W. Albarda (De Vroede, 1926)
Overdr. met aanvullingen uit: Utrechtsch Dagblad. 1926, 19 September. Ingeb. bij: Vessem, A.J. van, De verrassingen van het tractaat met België.