Het rapport van de Staatscommissie voor de Reorganisatie van het Onderwijs (Z.pl., 1910)
V.E.O. Berichten en mededeelingen van de Vereeniging tot vereenvoudiging en verbetering van Examens en Onderwijs (1910), 27.