Un drame politique en 1848 : . Blanqui calomnié : un drame politique en 1848 (Les Deux Sirènes, 1948)
Oorspronkelijke editie opnieuw uitgebracht door Spartacus, Paris, [ca. 1965] o.d.t.: Blanqui calomnié : un drame politique en 1848.