Nieuwe West-Indische gids
Voortzetting van: De Westindische gids (ZO 17099 / EHB T 120), Christoffel. Algemeen sociaal-cultureel maandblad ...(ZO 30419), en: Vox Guyanae. Tweemaandelijks tijdschrift ...(ZO 32151).