Onderweg of terugkomend van de grafische tentoonstelling in de Haarlemse Doelen. Voorop Wildschut, daar achter Starre. In het midden met pijp van Ommeren. Booij met witte hemdsmouwen - Wal, J.Th.A. van der,
Onderweg of terugkomend van de grafische tentoonstelling in de Haarlemse Doelen. Voorop Wildschut, daar achter Starre. In het midden met pijp van Ommeren. Booij met witte hemdsmouwen.