Mnenja aposlenih v šolstvu, zdravstvu, bankah, upravi in kulturi o aktualnih problemih njihovih delovnih organizacij. Ured. B. Kavčič ([Ljubljana, 1967)
Republiški svet sindikatov Slovenije Center za raziskovanje javnega mnenja.