Top secret : magyar-jugoszláv kapcsolatok 1956. december-1959. február : a magyar-jugoszláv kapcsolatok és a Nagy Imre-csoport sorsa : dokumentumok - [az iratokat gyűjtötte, válogatta, szerkesztette és a bevezető tanulmányt írta, Kiss József, Ripp Zoltán, Vida István]. (MTA Jelenkor-kutató Bizottság, 1995)
Includes bibliographical references and index. On the cover: "Budapest 1997".