Thorbecke en de wording van de Nederlandse natie (Socialistische Uitgeverij Nijmegen)
Bibl. - Bevat : Thorbecke, staatsman en historicus / C.H.E. de Wit. Historische schetsen / J.R. Thorbecke. - 2e gedeelte fotomechanische herdr. van de 2e dr. : 's-Gravenhage : Nijhoff, 1872.