Vantažovyj obih zaliznyčnych stancij ta ričnych prystanej po administratyvnych okruhach Ukrajiny, a takož ukrajins'kych mors'kych portiv za 1924-25 r (Central'ne statystyčne upravlinnja USRR, 1927)
Statystyka Urkajiny, 104. Tom 2, Seria 4. Statystyka transportu j zvjazku, Vyp 8.