Na de verzoening met Heemskerk e.a. : - Hahn, Albert
Titel prent: Na de verzoening met "het vijftal" : Dr. Kuyper (tot de Aarde):"Je mag nog wel vergaan, maar asjeblieft niet vóór de Staten-verkiezingen!".