Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. Transportklaar maken van accumulator voor de Eibergensche Stoombleekerij
Kopie van een foto afkomstig uit de collectie-Stork in het Rijksarchief Overijssel of de bedrijfsbibliotheek van Stork te Hengelo. Transportklaar maken van accumulator voor de Eibergensche Stoombleekerij.