Anarchisme een miskende stroming? [Met bijdrn. van E.H. Kossmann, R. de Jong, F. de Jong Edz. e.a.] (Polak & Van Gennep, 1967)
Met bibliogr. Tekst van zes lezingen, gehouden op het congres van de Organisatie van Studenten in de Geschiedenis in Nederland te Groningen, op 20,21 en 22 maart 1967.