De betalingsbalans van Nederlandsch-Indië in 1926 en 1927. - The balance of international payments of the Netherlands East Indies in 1926 and 1927. [Samenst.: A.A.H. Besier. Voorw. van Jacob van Gelderen] (Weltevreden, Landsdr., 1929)
Departement van Landbouw, Nijverheid en Handel.