Over werkstakingen en uitsluitingen. [Prae-advies, uitgebracht aan het Departement Deventer der Maatschappij van Nijverheid in de ledenvergadering van 14 Februari 1918]
Overgedr.: Vragen des Tijds. 1918, Juni.