De Werker. Uitgave van het Volksverbond van Antwerpen
Vanaf (1869/70):no.27, met ondertitel: Orgaan der Vlaamsche afdeelingen van de Internationale Werkers vereeniging. Vanaf (1872/73):no.38, met ondertitel: Orgaan der Vlaamsche afdeelingen van het Internationaal Werkliedenverbond. Vanaf (1876/77):no.36, met ondertitel: Orgaan der Vlaamsche Socialistische Partij en van het Internationaal Werkliedenverbond. Vanaf (1876/77):no.52, met ondertitel: Orgaan der Vlaamsche Socialistische Arbeiderspartij.