Enige aspekten en problemen van het grensoverschrijdende goederenvervoer tussen de lid-staten van de Europese Economische Gemeenschap . met name ten aanzien van de kwantitatieve beperkingen en kwalitatieve belemmeringen.; (Born, 1968)
Index. Proefschrift Rotterdam.