Hulpverlening aan jongeren in het Groninger Zuidelijk Westerkwartier : (Provinciale Jeugdraad, 1974)
Met afzonderlijk: Bijlagen bij een onderzoek naar de problemen van een hulpverlening aan jongeren in een plattelandssituatie, gehouden onder jongeren van 15 tot 25 jaar en de "hulpverleners" in Zuidelijk Westerkwartier. Werkstuk andragologie.