Cumhuriyet ile birlikte Osmanlilardan devir alinan ekonomik mirasin işiğinda Atatürk ve iktisat (Eskişehir Iktisadi ve Ticari Ilimler Akademisi, 1976)
Eskişehir Iktisadi ve Ticari Ilimler Akademisi Dergisi; 12(1976):no.1'den fotokopi.