Mensen, het volk gelooft niets meer van onze berichtgeving - Stevenhagen, Wim, (1988)
Tekening gemaakt voor de tentoonstelling "Niet stil te krijgen - censuur in Zuid-Afrika" in het Verzetsmuseum te Amsterdam, februari-juni 1988, georganiseerd i.s.m. de AABN, Omroep voor Radio Freedom en COSAWR. Tekening met lichte waterschade.