Marga Klompé, voorzitter van het presidium van de hoorzitting over de Zuid-Afrikaanse agressie in zuidelijk afrika in Amsterdam (met affiche hoorzitting - zie ook D11/266 - Bogaard, Hans van den,
Marga Klompé, voorzitter van het presidium van de hoorzitting over de Zuid-Afrikaanse agressie in zuidelijk afrika in Amsterdam (met affiche hoorzitting - zie ook D11/266.