Freek de Jonge en Bonafini tijdens een manifestatie in de Nieuwe Kerk op 22 februari met diverse artiesten en musici - Pejić, Maya, (1981)
Freek de Jonge en Bonafini tijdens een manifestatie in de Nieuwe Kerk op 22 februari met diverse artiesten en musici.