Historisch overzicht van socialisme en arbeidersbeweging in Nederland (Socialistische Uitgeverij Nijmegen)
Werkuitgave van de SUN voor de werkgropen "Geschiedenis van de Nederlandse arbeidersbeweging" in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. 1. Van de begintijd tot het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. 1973. 77 p. - Met reg.