ABOP afdelingsnieuws : . Afdelingsnieuws : mededelingenblad van de Afdeling Epe van de ABOP
Ook o.d.t.: Afdelingsnieuws. Mededelingenblad van de Afdeling Epe van de ABOP; Afdelingsnieuws van de ABOP, Afdeling Epe; ABOP info Epe.