Eigendomsrecht (Futura, 1906)
Hierbij ingeb.: H.J.W. Pelster, Ongevallenverzekering. - V. de Clerq, De ontwikkeling der sociale denkbeelden bij de Fransche Katholieken in de XIXe eeuw. -A. van Wijnbergen, Schoolspaarbanken. -G. Toniolo, Vakorganisatie en maatschappelijke hervorming. Sociale Studiën. Uitg. onder toezicht van P.J.M. Aalberse, II, 1-6. Met bibliogr. en reg.