Onderwijs tegen apartheid
6 kartonnen borden 100x100 cm. 1 Onderwijs tegen apartheid, 2-4 Vluchtelingenkampen en onderwijswerk van de bevrijdingsbewegingen, 5-6 Steun de onderwijsprojekten van ANC, SWAPO en Patriottisch Front.