Ammattiyhdistysliike. Saksassa, Englannissa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa, Suomessa ja Kansainväliset työväenjärjestöt. [Nid.] 5 ja 6. Suomi. Toim. J.K. Kari ja M. Paasivuori (Suomen Ammattijärjestö, 1917)
Taulukkoilla.