Program priprema šestog kongresa SK Srbije. Borba Saveza komunista za neprosredno samoupravljanje. [Ured. V. Jovanocić] ("Komunist", 1968)
13. sednica CK SK Srbije. Januar 1968. Biblioteka saveza komunista Srbije.