De soc. dem.: Gaat op mijn schouders staan, dan kunt ge bij de rijpe vrucht. De concentratie: Neen, ga jij op mijn schouders staan. De soc. dem.: Dan zoudt gij verpletteren en ik tegen de grond slaan - Hahn, Albert,
Titel prent: De weigering der concentratie : soc. dem: Aanvaard mijn steun...