Bijeenkomst met zittend op de eerste rij derde van rechts Ruppert jr. met naast hem K. Kruithof, Van 't Ende, Peeterse, onbekend, B. Kruithof, Pot, Beumer. Derde van links Koetje
Bijeenkomst met zittend op de eerste rij derde van rechts Ruppert jr. met naast hem K. Kruithof, Van 't Ende, Peeterse, onbekend, B. Kruithof, Pot, Beumer. Derde van links Koetje.