Reclame voor film over het leven van Enrico Caruso, rechts caf '̌t Wijnvat, Rembrandtplein - Meerendonk, Ben van
Reclame voor film over het leven van Enrico Caruso, rechts caf '̌t Wijnvat, Rembrandtplein.