Demonstratie tegen verkiezingsbijeenkomst NVU. Direct na de eerste 2 sprekers ontstaat er tumult en begint een kloppartij. Vooraan rechts wordt een NVU-er door een agent gecounterd. Serie van 3 foto's - Singels, Han, (1977)
Demonstratie tegen verkiezingsbijeenkomst NVU. Direct na de eerste 2 sprekers ontstaat er tumult en begint een kloppartij. Vooraan rechts wordt een NVU-er door een agent gecounterd. Serie van 3 foto's.