Hungarian Monitoring, 23 July 1988 . [Magyar rádiófigyelő], 1988. július 23 - Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (RFE/RL Research Institute)
Transcripts of Hungarian national radio programs produced by the Hungarian Monitoring Unit of Radio Free Europe/Radio Liberty. A magyar országos rádióadók műsorainak a Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió Magyar Monitoring Osztálya által készített átiratai. International Politics: - Karabakh events: the Airikian affair Domestic Affairs: - Károly Grósz in California and Disneyland - Refugees - Gabčíkovo-Nagymaros dam - Hunger strike against foreign travel ban - “Nyilvánosság” (Public Sphere) club for the public sphere - Comecon reforms Economy: - Ikarusz in trouble Külpolitika - Karabahi események: Airikjan ügy Belpolitika: - Grósz Károly Kaliforniában és Disneyland-ben - Menekült ügy - Bős-nagymaros ügy - Éhségsztrájk külföldi utazás megtagadása miatt - Nyilvánosság-klub a nyilvánosságért - A KGST reformja Gazdaság: - Bajban az Ikarusz