Socialistisch alternatief : . Offensief
VOORTZETTING VAN: Voorwaarts : marxistisch blad voor de arbeidersbeweging (ZK 33292). Ook met ondertitel: voor strijd, solidariteit en socialisme Ook met ondertitel: blad van de marxisten in PvdA en vakbeweging VOORTZETTING VAN : Offensief : krant van de socialistische organisatie Offensief