De veiligheid : . De veiligheid : maandblad voor arbeidsomstandigheden
Ook met ondertitel: Maandblad voor arbeidsomstandigheden, uitg. van de Stichting Het Veiligheidsinstituut. VOORTGEZET ALS: Maandblad voor arbeidsomstandigheden (ZK 41598).