Analyse van de studentenbeweging. - Georg Lukács, De organisatie van intellektuelen. [Vert. door F. Wormer en M. [J.] van Nieuwstadt] (SUN, 1970)
Oorspr. titels: Zur Analyse der Studentenbewegung. -Zur Organisationsfrage der Intellektuellen.