Kamerverkiezingen 26 april 1933. Uit: album 27, p.14. Meeting in de tuin van het Volksgebouw. Medewerking van de 'Stem' en 'Crescendo'
Kamerverkiezingen 26 april 1933. Uit: album 27, p.14. Meeting in de tuin van het Volksgebouw. Medewerking van de 'Stem' en 'Crescendo'.