Solidarność Ziemi Łódzkiej . biuletyn informacyjny Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność", no. 47, 1981 - Międzyzakładowy Komitet Założycielski Ziemi Łódzkiej, [EIC Benedykt Czuma] (NSZZ "Solidarność" Ziemi Łódzkiej Zarząd Regionu, 1981)
Colophon: biuletyn informacyjny Zarządu Regionalnego NSZZ "Solidarność" Ziemi Łódzkiej