Bezetting van de aula aan het Spui na de berechting van Maagdenhuisbezetters Verhey en Regtien. Tekst op achterzijde foto
Bezetting van de aula aan het Spui na de berechting van Maagdenhuisbezetters Verhey en Regtien. Tekst op achterzijde foto.