De schalm. Uitg. voor het bedrijfskader van de Algemene Nederlandse Bedrijfsbond voor de Metaalnijverheid en de Elektrotechnische Industrie
Voortzetting van: De schalm. Mededelingenblad ... (ZO 31807).