Gebundelde inventarissen (Rijksarchief in Groningen)
4: De archieven van de classes van De Marne, Westerkwartier en van de hervormde gemeenten van Den Ham en Fransum, Dokwerd en Wierum, Niehove, Niekerk en Vliedorp, Pieterzijl en Visvliet / door I.B.M. Matthey, J. Meinema [et al.]. 1978. - 105 p., [27] bl. met pl. - Index