Literatuurlijst ontwikkelingssamenwerking revolutie en geweld. Samengesteld door H. de Lange en J.P. Pronk ter gelegenheid van de Vredesweek 1971 (Prisma-Lectuurvoorlichting, 1971)
Uitg. in opdracht van het Interkerkelijk Vredesberaad.