Text on back: 'Een brede lach van Sargent Shriver en zijn vrouw Eunice, nadat Shriver zaterdag in Washington zijn kandidatuur gesteld had van de Democratische partij voor het presidentschap van de V.S.'
Text on back: 'Een brede lach van Sargent Shriver en zijn vrouw Eunice, nadat Shriver zaterdag in Washington zijn kandidatuur gesteld had van de Democratische partij voor het presidentschap van de V.S.'.